Η Εταιρία

Η εταιρία Ν.Α.ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ (SALORAS SATELLITE CENTER) Ιδρύθηκε το 1985 στο Ηράκλειο ΚΡΗΤΗΣ και δραστηριοποιείται στο χώρο των επικοινωνιών, στην προμήθεια και εγκατάσταση τεχνολογικού εξοπλισμού και υπηρεσιών για μεγάλα ξενοδοχειακά και αστικά συγκροτήματα, οικισμούς , κ.τ.λ..

Είναι η πρώτη εταιρία που από την ίδρυση της ασχολήθηκε με τις δορυφορικές επικοινωνίες (Πρώτη δορυφορική λήψη στην ΚΡΗΤΗ την 30-06-85) και εφήρμοσε την παράλληλη διανομή τηλεοπτικών, μουσικών και πληροφοριακών (μέσω υπολογιστή) καναλιών, με πρώτη μεγάλη εγκατάσταση το 1989 στο
CRETA PALACE της GRECOTEL στο ΡΕΘΥΜΝΟ.

Είναι από τους πλέον έμπειρους προμηθευτές ολοκληρωμένων δορυφορικών κέντρων λήψης - διανομής και καλωδιακών δικτύων μεγάλης έκτασης.

Η εταιρία αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με οίκους του εξωτερικού όπως :
HIRSCHMAN Γερμανίας (Επαγγελματικοί δορυφορικοί δέκτες, εξοπλισμός κέντρου και δικτύου) - COME SCOPE, DRAKE , Αμερικής (Εξειδικευμένα καλώδια, μηχανήματα κέντρου, κάτοπτρα) - HUMAX- ARION (Δορυφορικοί δέκτες) ALCAD ΙΣΠΑΝΙΑΣ και διάφορες άλλες εταιρίες ηλεκτρονικού εξοπλισμού. ( LEBAND).

Η θέση μας στην αγορά:
Έχουμε μελετήσει και κατασκευάσει
135 μεγάλα έργα σε αντίστοιχες ξενοδοχειακές μονάδες (άνω των 150 και μέχρι 650 δωμάτια) .
Τρεις οικισμούς και μία πόλη 1400 σπιτιών .
Ένα λιμάνι 72 θέσεων.
Δεκάδες μικρά ξενοδοχεία και εκατοντάδες μικρά ιδιωτικά συστήματα, πολλά από τα οποία λειτουργούν σε κοινό δίκτυο RF/SAT .